Centrale Ligging

In alle rust en toch vlakbij

Zin in meer cultuur? Breng dan een bezoekje aan het Westfront, trek er even op uit naar Brugge en Oostende of verras je kinderen met een dagje Plopsaland. Maak een wandeling langs het strand en steek de IJzer over naar Nieuwpoort met het gratis veerpont. Alles is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

westbay domein

West Bay Domein

je tweede thuis aan zee

West Bay maakt deel uit van een domein waar ook vakantie-appartementen liggen. Deze werden in 2020 gebouwd en geven de omgeving het ideale vakantiegevoel. Binnen het resort gaat de aandacht naar natuurlijke elementen. Relax in het autoluwe binnengebied en wandel over gezellige paadjes.

Ravot met de kinderen in de speelruimtes en neem een duik in het gemeenschappelijke natuurzwembad. (open van 1 juni tot september)

Met zee en strand op wandelafstand en met de duinen in de achtertuin wordt het volop genieten. 

Investeren in de toekomst

Sinds 2020 kunt u bij West Bay investeren in de toekomst. De nieuwbouw appartementen genieten een unieke ligging en bieden je de voordelen van een eigen vakantiehuis. Ga voor een slimme investering waarvan de waarde alleen maar stijgt. Geen timesharing of erfpacht. Jij bent de volle eigenaar.

Uw appartement laten verhuren was nog nooit zo gemakkelijk. Verhuur autonoom of profiteer van onze verhuurformules: van sleutelservice tot lakenpakket. Westbay Hotel zorgt ervoor dat jouw gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en hotelservice.